SIAL Paris, der er verdens førende messe for fødevarer og innovation, fejrer sit historiske 60-års jubilæum i messecentret Paris Nord Villepinte i dagene 19. til 23. oktober 2024.
Begivenheden giver fødevarebranchen en unik mulighed for at reflektere over seks årtier med banebrydende innovationer og samtidigt få et indblik i alt som venter i nær fremtid.
SIAL Paris 2024 venter mere end 7.500 udstillere fra mere end 130 lande, hvor 75 pct. af deltagerne forventes at være internationale besøgende. Messen betragtes som det vigtigste mødested for fødevarebranchen, og årets udgave forventes at samle en enestående blanding af innovatører, eksperter og beslutningstagere fra hele verden.
På vej mod en bæredygtig fremtid
Under temaet ”Own the Change” opfordrer SIAL 2024 branchens aktører til at mobilisere sig og omfavne de igangværende transformationer og finde løsninger på de globale fødevareudfordringer. Inspiration og viden kan findes i udstillernes CSR-initiativer og gennem initiativer som SIAL Insights, en toårig analyse af branchetrends, SIAL Innovation, der giver et indblik i den fremtidige udvikling, og SIAL Start-Up, som vil præsentere dobbelt så mange lovende start-ups i 2024, herunder tidligere koncepter.
Ny halplan – ny dynamik
En af messens højdepunkter er den nye gruppering af udstillerne. 80 pct. af de besøgende ønsker at standene bliver organiseret efter produkttype for at gøre besøget mere effektivt. Dette har SIAL taget til sig med den ny halplan grupperet efter tema.Messen forventer at byde 285.000 besøgende velkommen, heriblandt 8.000 ledende indkøbere. De repræsenterer en samlet købekraft på cirka 50 milliarder EUR. SIAL Paris tilbyder sine udstillere optimal synlighed og forretningsmuligheder i globalt format. Yderligere vil begivenheden være en hjørnesten for kulinarisk diplomati, da 100 officielle delegationer forventes at kaste glans over messen.
Som en del af fejringen af 60-års jubilæet vil SIAL Paris revolutionere det traditionelle konferenceprogram med fire SIAL-topmøder, dedikeret til alle centrale og innovative aspekter, som fødevarebranchen står over for.
Fra søndag den 20. til tirsdag den 22. oktober vil følgende emner blive behandlet:
• CSR
• Kunstig intelligens og ny teknologi
• Distribution
• Afrika
Deltagere kan bestille plads til topmøderne samtidig med køb af billetter til messen.
SIAL’s repræsentant i Danmark er Promosalons Danmark.