Top
Fermenterede mælkesyrebakterier kan forbedre plantebaserede mejerierstatninger
Fermentering med særlige mælkesyrebakterier kan vise sig at være en central teknologi i udviklingen af en lang række bæredygtige fødevarer. Et nyt studie af forskere
Ny viden om soldaterfluers parring kan bane vejen for mere bæredygtig fødevareproduktion
Produktionen af larver fra soldaterfluer kan blive hjulpet på vej af ny viden om soldaterfluers parring. Det gør det meget lettere at lave avlsprogrammer, hvor
Ny dansk teknologi kan sikre majs og kartofler mod svampeangreb
Den danske biotechvirksomhed Healthycrop er lykkedes med at finde et gen, der formentlig kan forstærke kartoflers naturlige modstandskraft. Det er allerede lykkedes virksomheden at gøre
Hybrid paneer-ost med 25 procent ærteprotein – samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Millionindsprøjtning til CO2-til-protein og præcisionsfermentering
Regeringen og Folketingets partier har afsat 60 mio. kr. til at etablere test-, udviklings- og demonstrationsfaciliteter inden for biosolutionssektoren. Midlerne udmøntes bl.a. til etablering af
Hent flere