Top
Ny billig metode til test af pesticidrester i fødevarer har stort potentiale
Forskere fra bl.a. DTU Fødevareinstituttet har udviklet en ny testmetode, som potentielt kan gøre det nemmere og billigere at sikre, at grænserne for pesticidrester i
Kunstig intelligens kan sætte turbo på fødevareindustrien
AI kan øge effektiviteten i fødevareindustrien, og virksomhederne bør begynde at integrere AI i deres produktion for ikke at blive overhalet af konkurrenterne. Det var
Omstillingen til plantebaserede alternativer går langsomt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang - og samlet spiller de endnu ikke en væsentlig rolle i
Forskere får midler til bæredygtig rejeproduktion på Bornholm
Med støtte fra den Europæiske Hav-, Fiskeri-, og Akvakulturfond (EHFAF) og sammen med lokale samarbejdspartnere sætter to forskere fra Roskilde Universitet nu gang i et
Fødevaresikkerhed – hvordan vasker robotten hænder?
Robotterne har for alvor indtaget fødevareindustrien - men er der styr på fødevaresikkerheden? Det spørgsmål stiller Force Technology. For selvom robotterne byder på både funktionsmæssige
Hent flere