Procesudstyr
Svampe producerer fremtidens fødevareprotein – AI spiller en central rolle
Supermarkedets svampe kan omdanne spild fra marken til fødevareproteiner med lavere klimaaftryk. Med Teknologisk Institut i spidsen udforsker et EU-projekt potentialet for svampefermentering. Projektet udvikler
Ny radarbaseret sensor til niveaumåling i tanke, palletanke eller fri luft
ifm electronics a/s introducerer nye radarbaserede niveausensorer til hhv. måling i lukket (og eventuelt tryksat) tank eller måling i fri luft. De nye niveausensor er
Dansk storordre af analyseinstrumenter til Nederlandene
Endnu en gang er det lykkedes Q-Interline A/S at vinde en storordre på analysesystemer til laboratoriebrug til Benelux-området via den mangeårige distributør og samarbejdspartner i
Reje-rester kan blive til klimavenlige fødevarer
Rejehoveder og skaller er et restprodukt i fiskeindustrien, der fortrinsvis bruges til foder. Men i DTU Fødevareinstituttet arbejder adjunkt Lucas Sales Queiroz på at forarbejde
Produktion af højværdiproteiner direkte fra skummetmælk
Lyras A/S har opnået et betydeligt gennembrud inden for fødevareteknologi ved at demonstrere, at native højværdiproteiner i skummetmælk kan bevares ved hjælp af virksomhedens innovative
Hent flere