Oversigtsside
Ny billig metode til test af pesticidrester i fødevarer har stort potentiale
Forskere fra bl.a. DTU Fødevareinstituttet har udviklet en ny testmetode, som potentielt kan gøre det nemmere og billigere at sikre, at grænserne for pesticidrester i
Institut for Fødevarer på AU er partner i nyt britisk innovationscenter
Et britisk center til 337 millioner kroner skal undersøge, om kultiveret kød, insektbaserede proteiner og proteiner fremstillet ved fermentering snart kan blive en bæredygtig og
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder, at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af
Ny radarbaseret sensor til niveaumåling i tanke, palletanke eller fri luft
ifm electronics a/s introducerer nye radarbaserede niveausensorer til hhv. måling i lukket (og eventuelt tryksat) tank eller måling i fri luft. De nye niveausensor er
Danmarks økologieksport sætter ny rekord til 3,5 mia. kr. i 2023
På trods af inflation og højere fødevarepriser steg økologieksporten i 2023 med 4 pct. til i alt 3,5 mia. kr. Det viser nye tal fra
Hent flere