Nye føde- og drikkevarer
Hybrid paneer-ost med 25 procent ærteprotein – samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Ny rapport: Hybridprodukter skal skubbe gang i motivationen for at spise mindre kød
En ny rapport fra Aarhus Universitet har undersøgt danskernes villighed til at erstatte kød med såkaldte hybridprodukter, der er en blanding af kød og planter.
Gastronomisk Akademi hædrer dansk plantefars
Det lille danske startup-selskab MATR Foods modtager Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom. Det er første gang nogensinde en plantefars hyldes. -Det er lykkedes at lave
Verdens førende fødevaremesse fejrer 60års jubilæum
SIAL Paris, der er verdens førende messe for fødevarer og innovation, fejrer sit historiske 60-års jubilæum i messecentret Paris Nord Villepinte i dagene 19. til
Free From Foods vender tilbage til Amsterdam med 250 udstillere
Free From-industrien vokser hurtigt. Fødevarer uden mælkeprodukter, gluten eller animalske produkter er efterhånden blevet mere mainstream og let tilgængelige. Både variationen og sortimentet vokser som