Madspildsløsninger
Fiskeaffald i dag kan blive nærende mad i morgen
Et stort EU-projekt med DTU-forskere i spidsen har nu vist, at fiskeindustrien kan få værdifulde produkter ud af de dele af fisken, der hidtil er
Dansk startup: Øl brygget af overskudbrød
Tilbage i december lancerede dagligvarekæden Lidl i samarbejde med Food & Bio Cluster "Lidl Innovate". Formålet er at støtte danske iværksættere og små virksomheder med
Svensk fermenteringsprojekt giver håb for fremtidens bæredygtige mad
Bakterier, der gør affald og madrester til spiselige råvarer i helt nye produkter, lyder næsten for godt til at være sandt – men det er
Projekt vil mindske madspild fra brødindustrien – krumme for krumme
Med 4,8 mio. kr. i tilsagn har et nyt GUDP-projekt ambitioner om at værdiforøge og genanvende ca. 8.000 tons brødspild som ingrediens i en ny
En lille metalbold og en ny tankfarm kan spare over én million tuber remoulade årligt
Som led i Stryhns Gruppens mål om at reducere det totale madspild med 50 pct. og blive klimaneutrale i egen produktion i 2030, har fødevarevirksomheden
Hent flere