Stort tillykke til Sebastian Holberg Svendsgaard og Phillip Nilsen samt hele deres hold, som med deres imponerende andenplads i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or igen sætter Danmark på verdenskortet. Deres præstation fremhæver de gode danske råvarer, et tårnhøjt fagligt niveau og den store kreativitet i dansk gastronomi.
Landbrug & Fødevarer har støttet Bocuse d’Or siden 2016. Det gør man for at fremme fagligheden, styrke niveauet i kokkefaget og medvirke til en øget branding af Danmark som en førende fødevare- og gastronomination.
-I Landbrug & Fødevarer glæder vi os over det flotte resultat ved Bocuse d’Or, som endnu en gang bekræfter Danmarks position som en af de førende gastro- og fødevarenation. Vi er stolte af at støtte Bocuse d’Or Akademiet i Danmark og bidrage til Sebastian Holbergs imponerende præstation sammen med en række andre sponsorer, fortæller siger Mette Jasper Gammicchia, formand for Bocuse d’Or Akademiet og afdelingschef i Landbrug & Fødevarer.
-Dansk succes i internationale kokkekonkurrencer som Bocuse d’Or understøtter både talentudviklingen i dansk gastronomi og synliggør kokkefaget samt det høje tekniske niveau, som kandidaterne præsterer. Det smitter positivt af på hele fødevareerhvervet, skaber opmærksomhed om vores høje standarder i udlandet og styrker udviklingen af bæredygtige kvalitetsfødevarer. Forhåbentlig kan en dansk topplacering også inspirere flere til at vælge kokkefaget og bidrage til øget rekruttering, siger hun afslutningsvis.