Klima og miljø
Ny konference sætter fokus på de vigtigste udfordringer og potentialer i fødevarebranchen
Med en række prominente debattører og indlægsholdere dykker Global Dilemma Conference ned i behovet for på samme tid at imødekomme et voksende fødevarebehov og reducere
Ny rapport: Politiske tiltag kan fremme et bæredygtigt emballageforbrug
Det sparer affald og CO2, hver gang en kunde takker nej til engangskoppen for i stedet at få sin kaffe, øl eller smoothie i en
Chokolade til den korrekte pris: Nu er omkostningerne på rette sted
Den tyske chokoladeproducent, Ritter Sport, ønsker at skabe gennemsigtighed i chokoladebranchens forsyningskæder, stabilisere de økonomiske og sociale forhold for bønderne og undgå ulovligt børnearbejde samt
Flere mikrobryggerier forvandler CO2 til ølskum
Når øl gærer, udvikles CO2. Men i stedet for blot at lade CO2’en sive op i atmosfæren, kan bryggerier indfange, lagre og senere anvende den
Det globale fødevaresystem er under pres
Verdens fødevaresystem - bestående af landbrug, fiskeri, fødevareproduktion, transport, detailhandel samt affaldshåndtering - skal efterspørge markant mere bæredygtig mad, være langt mere effektivt og tage
Hent flere