Innovation
Fiskeaffald i dag kan blive nærende mad i morgen
Et stort EU-projekt med DTU-forskere i spidsen har nu vist, at fiskeindustrien kan få værdifulde produkter ud af de dele af fisken, der hidtil er
Danskerne er klar til kultiveret kød – det viser ny undersøgelse
En ny undersøgelse viser, at et flertal af danskerne gerne vil prøve kultiveret kød – og 60 pct. mener, at det skal produceres i Danmark,
Applikationscenter med fokus på fremtidens fødevarer
I de naturskønne omgivelser nord for Vejle tog Multivac den 12. juni 2024 det første spadestik til opførelse af deres ambitiøse projekt: Et splinternyt domicil
Der er behov for viden, innovation og digitale løsninger til landbrugs- og fødevareerhvervet
Ny grøn viden og digitale løsninger er i høj kurs hos landmænd, fødevarevirksomheder, fonde, myndigheder, uddannelsesinstitutioner og organisationer. Der var i 2023 stor efterspørgsel på
Nyt DNA-baseret værktøj til estimering af fiskelandinger
Når pelagiske fiskelandinger skal kvantificeres og registreres, anvender man i dag den såkaldte spandemetode, hvor en spandfuld fisk i kombination med tællemetoden estimerer landingen. Men
Hent flere