Innovation
Ny dansk teknologi kan sikre majs og kartofler mod svampeangreb
Den danske biotechvirksomhed Healthycrop er lykkedes med at finde et gen, der formentlig kan forstærke kartoflers naturlige modstandskraft. Det er allerede lykkedes virksomheden at gøre
Hybrid paneer-ost med 25 procent ærteprotein – samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
169 mio. kr. til grøn omstilling af fødevaresektoren
Umiddelbart før jul gav GUDP tilsagt om projekttilskud til 24 nye projekter, der nu kan gå i gang med deres bidrag til den grønne omstilling
42 mio. kroner til grønne innovationsprojekter
Det danske innovationspartnerskab AgriFoodTure investerer nu 42 millioner kroner i forsknings- og innovationsprojekter, der skal fremskynde implementeringen af den grønne omstilling inden for landbrugs- og
Startup vil løse problemer i chokoladeindustrien med et alternativ baseret på sidestrømme
Startup-virksomheden Endless Food Co rejser 7,5 mio. kr. i en investeringsrunde anført af Nordic Foodtech VC med støtte fra EIFO og Rockstart. Med det nye
Hent flere