Hygiejne og fødevaresikkerhed
Biokul i foder kan bekæmpe campylobacter i fritgående slagtekyllinger
Ny forskning fra DTU Fødevareinstituttet giver lovende resultater i kampen mod campylobacter i fritgående kyllingeflokke. Forsøg viser, at tilsætning af biokul til kyllingefoder kan reducere
Ny guide: Bæredygtig hygiejne og produktsikkerhed
Bæredygtig hygiejne og produktsikkerhed er afgørende for fremtidens produktion. FORCE Technology har udgivet en ny guide, der samler ny viden og værktøjer fra Kompetencecenteret for
Kviksølvindhold i tun kan reduceres med ny type emballage
Forskere fra Chalmers University of Technology i Sverige har måske fundet en måde at reducere kviksølvindholdet i tun på dåse. Det handler om at infudere
Håndtering af lugtgener – nye standarder i fødevareindustrien
Ny generation af mobile luftrensere godkendt til medicinsk brug og håndtering af lugtgener skaber bedre trivsel, sikkerhed og produktivitet i fødevareproduktion. Foto: freepik.com. Lugtgener i
Ny rapport om sprøjtegifte: Økologi er det sikreste valg
Der er pesticidrester i 80 procent af alle prøver af konventionelt dyrket frugt, og i 42 procent af de konventionelt dyrkede grøntsager. Det slår Fødevarestyrelsen
Hent flere