Hygiejne og fødevaresikkerhed
Ny billig metode til test af pesticidrester i fødevarer har stort potentiale
Forskere fra bl.a. DTU Fødevareinstituttet har udviklet en ny testmetode, som potentielt kan gøre det nemmere og billigere at sikre, at grænserne for pesticidrester i
EU accepterer endelig Danmarks nitrit-grænseværdier i kødprodukter
Efter næsten tre årtiers strid mellem Danmark og EU om grænseværdier for tilsætning af nitrit til kødprodukter, meldte EU-Kommissionen tidligere i 2024, at den accepterer
Fødevaresikkerhed – hvordan vasker robotten hænder?
Robotterne har for alvor indtaget fødevareindustrien - men er der styr på fødevaresikkerheden? Det spørgsmål stiller Force Technology. For selvom robotterne byder på både funktionsmæssige
Cleanzone 2024: Renrumsteknologi bidrager til fremtidens fødevareforsyning
Fremtiden er kun mulig med renrum; dette er den vigtigste konklusion fra Cleanzone, som fandt sted i Frankfurt am Main den 25. og 26. september
Hybridprodukter – et kig på fødevaresikkerhed og tekstur
Et af de centrale budskaber i den grønne omstilling er, at vi skal spise flere grøntsager og mindre kød. For at tilpasse sig til denne
Hent flere