Fremtidens fødevareproduktion
Institut for Fødevarer på AU er partner i nyt britisk innovationscenter
Et britisk center til 337 millioner kroner skal undersøge, om kultiveret kød, insektbaserede proteiner og proteiner fremstillet ved fermentering snart kan blive en bæredygtig og
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder, at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af
Forskning og udvikling af plantebaserede fødevarer, der ikke smager af pap
Hvis forbrugerne skal tage plantebaserede mælke- og kødalternativer til sig, skal de glide ned med velbehag. På DTU arbejdes der ihærdigt på at udvikle ingredienser
Cleanzone 2024: Renrumsteknologi bidrager til fremtidens fødevareforsyning
Fremtiden er kun mulig med renrum; dette er den vigtigste konklusion fra Cleanzone, som fandt sted i Frankfurt am Main den 25. og 26. september
Den finske fabrik – Factory 01 – producerer protein ud af den blå luft
Den finske virksomhed Solar Foods, der har udviklet en metode til at producere protein ud af den blå luft og elektricitet, åbnede i foråret verdens
Hent flere