Fremtidens fødevareproduktion
Forskning og udvikling af plantebaserede fødevarer, der ikke smager af pap
Hvis forbrugerne skal tage plantebaserede mælke- og kødalternativer til sig, skal de glide ned med velbehag. På DTU arbejdes der ihærdigt på at udvikle ingredienser
Cleanzone 2024: Renrumsteknologi bidrager til fremtidens fødevareforsyning
Fremtiden er kun mulig med renrum; dette er den vigtigste konklusion fra Cleanzone, som fandt sted i Frankfurt am Main den 25. og 26. september
Den finske fabrik – Factory 01 – producerer protein ud af den blå luft
Den finske virksomhed Solar Foods, der har udviklet en metode til at producere protein ud af den blå luft og elektricitet, åbnede i foråret verdens
Reje-rester kan blive til klimavenlige fødevarer
Rejehoveder og skaller er et restprodukt i fiskeindustrien, der fortrinsvis bruges til foder. Men i DTU Fødevareinstituttet arbejder adjunkt Lucas Sales Queiroz på at forarbejde
Ny konference sætter fokus på de vigtigste udfordringer og potentialer i fødevarebranchen
Med en række prominente debattører og indlægsholdere dykker Global Dilemma Conference ned i behovet for på samme tid at imødekomme et voksende fødevarebehov og reducere
Hent flere