Fremtidens fødevareproduktion
Ny viden om soldaterfluers parring kan bane vejen for mere bæredygtig fødevareproduktion
Produktionen af larver fra soldaterfluer kan blive hjulpet på vej af ny viden om soldaterfluers parring. Det gør det meget lettere at lave avlsprogrammer, hvor
Hybrid paneer-ost med 25 procent ærteprotein – samme gode smag og tekstur
Man kan godt erstatte en stor del af mælken i ost med planter og stadig bevare den rigtige smag og tekstur. Det har forskere fra
Millionindsprøjtning til CO2-til-protein og præcisionsfermentering
Regeringen og Folketingets partier har afsat 60 mio. kr. til at etablere test-, udviklings- og demonstrationsfaciliteter inden for biosolutionssektoren. Midlerne udmøntes bl.a. til etablering af
Akvakultur – central rolle i Danmarks klimamål
Debatten om akvakultur er både relevant og nødvendig for at oplyse forbrugerne om denne sektors potentiale. Akvakultur er en integreret del af den grønne omstilling
Konference vil udvikle løsninger til reducere klimaaftrykket for landbrugs- og fødevaresektoren
SEGES Innovation samler nu forskere, virksomheder og beslutningstagere fra hele verden til klimakonferencen Agri Food & Climate Circle 2025. Målet er i fællesskab at udvikle
Hent flere