Forskning
Ny proteinrig kløvergræs-is giver ekstra næring
Snart kan danskere med behov for ekstra næring få serveret is lavet på proteinrigt kløvergræs. Et hold af danske universitetsforskere har nemlig fundet en løsning
Ny billig metode til test af pesticidrester i fødevarer har stort potentiale
Forskere fra bl.a. DTU Fødevareinstituttet har udviklet en ny testmetode, som potentielt kan gøre det nemmere og billigere at sikre, at grænserne for pesticidrester i
Institut for Fødevarer på AU er partner i nyt britisk innovationscenter
Et britisk center til 337 millioner kroner skal undersøge, om kultiveret kød, insektbaserede proteiner og proteiner fremstillet ved fermentering snart kan blive en bæredygtig og
Når laksen spiser vegetarisk – forbedres sundheden for mennesker og fisk
Vegetarisk foder til blandt andet laks skal hjælpe med at gøre produktionen af laks mere bæredygtig. Det kan give bedre fisk til aftensmaden, men viden
Omstillingen til plantebaserede alternativer går langsomt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang - og samlet spiller de endnu ikke en væsentlig rolle i
Hent flere