Forskning
Ny billig metode til test af pesticidrester i fødevarer har stort potentiale
Forskere fra bl.a. DTU Fødevareinstituttet har udviklet en ny testmetode, som potentielt kan gøre det nemmere og billigere at sikre, at grænserne for pesticidrester i
Institut for Fødevarer på AU er partner i nyt britisk innovationscenter
Et britisk center til 337 millioner kroner skal undersøge, om kultiveret kød, insektbaserede proteiner og proteiner fremstillet ved fermentering snart kan blive en bæredygtig og
Når laksen spiser vegetarisk – forbedres sundheden for mennesker og fisk
Vegetarisk foder til blandt andet laks skal hjælpe med at gøre produktionen af laks mere bæredygtig. Det kan give bedre fisk til aftensmaden, men viden
Omstillingen til plantebaserede alternativer går langsomt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang - og samlet spiller de endnu ikke en væsentlig rolle i
Forskning og udvikling af plantebaserede fødevarer, der ikke smager af pap
Hvis forbrugerne skal tage plantebaserede mælke- og kødalternativer til sig, skal de glide ned med velbehag. På DTU arbejdes der ihærdigt på at udvikle ingredienser
Hent flere