Aktuelt
Institut for Fødevarer på AU er partner i nyt britisk innovationscenter
Et britisk center til 337 millioner kroner skal undersøge, om kultiveret kød, insektbaserede proteiner og proteiner fremstillet ved fermentering snart kan blive en bæredygtig og
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder, at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af
Kyllingebranchen går sammen om måling af danske kyllingers klimaaftryk
De to største fjerkræaktører på det danske marked, Danpo og Rose Poultry, tager nu et stort skridt for klimaet sammen. I samarbejde med SEGES Innovation
SIAL Paris 2024 i stor jubilæumsudgave
Den internationale fødevaremesse SIAL Paris 2024 fejrede 60-års jubilæumsmesse i messecentret Paris Nord Villepinte i dagene 19. til 23. oktober 2024. Her fastslog messen sin
Scanpack 2024 overgik alle forventninger
Scanpack fejrede 60 år og var stærkere end nogensinde. Nordeuropas førende emballagemesse tiltrak flere besøgende og udstillere i år end sidste gang – og reaktionerne
Hent flere